Holetherm schoorsteen/kachelpijp concentrisch dakaansluitelement DN 100/150 mm, roestvrij staal, met een diameter van 1,5 mm.

Holetherm schoorsteen/kachelpijp concentrisch dakaansluitelement DN 100/150 mm, roestvrij staal, met een diameter van 1,5 mm.

€ 119,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Leveringstijd 3-5 Werkdagen

  • A10155
Holetherm concentrische buizen zijn speciaal ontwikkeld voor gesloten systemen, zoals...meer

Holetherm concentrische buizen zijn speciaal ontwikkeld voor gesloten systemen, zoals gasschoorstenen, die moeten worden aan- en afgevoerd. Het systeem maakt gebruik van de natuurlijke toevoerdruk waarbij het buitenste kanaal de verbrandingslucht en het binnenste kanaal de rookafvoer van de verbrandingslucht voorziet. Fabrikanten van gasschoorstenen schrijven het juiste afvoerkanaal voor. De keuze voor roestvrij staal, in tegenstelling tot aluminium of gegalvaniseerd staal, leidt tot het volgende resultaat: een rookafzuigsysteem dat bestand is tegen temperaturen van 400*. Modern en nauwkeurig lasersnijden en laserlassen leiden tot een langere levensduur en een grotere systeemdichtheid.

DN Binnenbuis: 100 mm
DN Buitenbuis: 150 mm
Materiaal: Roestvrij staal AISI 316L Wanddikte:

0


,4 mm Maximaal
toelaatbare temperatuur: 550 graden Celsius Brandstof:
Aardgas / Butaan / Propaan
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Holetherm schoorsteen/kachelpijp concentrisch dakaansluitelement DN 100/150 mm, roestvrij staal, met een diameter van 1,5 mm."
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken